О нама

Лепота одмора

Комфоран смештај

Хотел „Моравица“ има капацитет сместаја око 200 лежајева у 5 апартмана, 15 једнокреветних и 80 двокреветних соба, ресторан са 400 места, салон за банкете, национални ресторан, два аперитив-бара, и јединствену конгресну дворану.

Врхунска услуга

Насмејано и љубазно особље ће вас увек радо послужити, препоручити домаће специјалитете, као и упутити у сервисе хотела и препоручити места за обилазак Сокобање

Нова и модерна рецепција

Хол и рецепција хотела „Моравица“ су недавно реновирани, одишу луксузом и лепотом, пратећи светске стандарде

О нама

Ако тражите смештај у Сокобањи у изванредном природном амбијенту где се сусрећу шумовито подножје планине Озрен и увек бистра река Моравица,наћи ћете ХОТЕЛ “МОРАВИЦУ“ са три звездице.

Узвишење крај реке, на коме је лоциран хотел, омогућава му доминантан положај у односу на околину, што пружа гостима изузетан доживљај богатства природе овог краја. Хотел подсећа на брод који се зауставио на пучини и доминира околином. Хотел се налази у непосредној близини плаже и купалишта „Бањица“. Саставни део хотелског комплекса су и „трим стаза“ и шеталиште, што омогућава гостима потпун одмор уз рекреацију.

Лепота одмора где су традиција и квалитет једно!

 

play-button

Откриј магију природе - Сокобања

Ако магија не постоји како онда мале ствари праве велика искуства?
Зашто нас онда уске стазе воде до великих открића? Kако то древна места откривамо по први пут?
Откриј магију природе – Сокобања, где старо постаје ново!

Спортско-рекреативни садржај

Гостима у хотелу на располагању су и : салони за одмор, сала за стонитенис и билијар, теретана, трим кабинет, терен за мали фудбал, терен за фудбал, кошарку и одбојку.